Hoe houd je jouw MaxxNobel hondenkussen schoon?

Je kent het vast wel! Je hond gaat lekker buiten spelen en neemt bij binnenkomst aardig wat viezigheid met zich mee. Iets waar je zelf natuurlijk niet op zit te wachten. Nu komt het ook nog eens op zijn MaxxNobel hondenkussen. Pfoe... 

Maar geen zorgen! Alle hondenkussen van MaxxNobel zijn volledig wasbaar. Laten we eerst even duidelijk zijn: niet het hele kussen kan in de was. Logisch natuurlijk. Anders zit je hele wasmachine meteen vol 😉. Hieronder geven wij een overzicht van de wasvoorschriften per artikel.

Orthopedische sofa 
De buitenhoes van het binnenkussen van de orthopedische sofa dient binnestebuiten gewassen te worden op 30 graden. Het is hierbij van belang dat er gekozen wordt voor een handwas programma. U kunt de hoes vervolgens het beste hangend laten drogen. LET OP: stop het product niet in de droger. 

Hondenkussen
Verwijder de buitenhoes van het hondenkussen en was deze binnenstebuiten op 30 graden. Kies voor het was programma de handwas. Vervolgens is het van belang dat het kussen niet in de droger gedaan wordt. Het beste is om het kussen hangend te laten drogen. 

Orthopedisch hondenkussen
Ook voor dit product geldt dat de buitenhoes binnenstebuiten gewassen moet worden. Hanteer hiervoor het programma 30 graden handwas. Stop de buitenhoes niet in de droger, maar laat hem hangend drogen. 

 

Terug naar blog